>Som mener det er absurd< 

Og er vi enige med Lene Johansen som mener det er absurd, at det at vi kan jo gå ud og få et deler vi stopper lige bagefter han har siddet og været regeringen det er det de diskuterer i dag Thomas Bernt Henriksen velkommen i studiet her tak du er en tyr for at Berlingske er du deler du holde nede med lytteren her er det er.

Det er surt at man kan lave de hop så hurtigt jeg synes vi skal tænke om at det at vi tager lige et bad og jeg har ikke tænkt på det er der brug for er at kigge på batteri de ting du netop sagde Mona før det blev Buster dem når de har været gode pappet i stand til efternavn og faglig sparring det vil juster en voksen politisering.

 Oliver skal ikke bare nemt på den anden side af banen Johanne doblet børnene er vist det, lyder sgu godt forhold vi skal bare lige husk hun er blevet børne lobbyist ordnet og det er din terrassemodtagelse på begge sider og derfor handler det her ikke kun om fakta ministrene departementschefer dyrehandleren så meget betydelig.

Påstå f.eks. Johanne nu foreslår Enhedslisten at der skal være en karensperiode fra ministre på to år jeg kan forstå at du faktisk ikke man skal tage den ene gider ikke lave ting som jeg ved godt at kompensere dig for det er ikke du er du siger med stop og debat om det her jeg har sagt bog og det står jeg på mål for det er.

Hvad vi skal kigge på lidt rygrad jeg har set meget stor meget betydelig politisering af lobbyarbejde og det er du får demokratiske samtale problem når man en ide at du kæmper for højere skattefradrag styr på aktion næste dage som Henrik skal stå og kæmpe for det modsatte synspunkt og Christian der var lidt mere fuld slip.

På klimaet nu skal kæmpe for at vi skal bruge 10 × 10 Storebæltsbroen får et problem i forhold til vælgerne mener jeg at når man er vant til at blive Danmark faktisk er gode til at træffe fornuftige beslutninger da også Frankrig også politikerne at de mener noget og det var de der piger relativisme at den udvikling vi ser her.